Jakten-bonde trekker seg

En av bøndene trekker seg fra «Jakten på kjærligheten».

GIR OPP: En av de fire bøndene gir opp å finne kjærligheten på TV, og trekker seg fra «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2.
GIR OPP: En av de fire bøndene gir opp å finne kjærligheten på TV, og trekker seg fra «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no):

Mandag skal de fire bøndene endelig velge hvem av frierne de vil satse på i TV2s suksessprogram «Jakten på kjærligheten». Men dramatikken slutter ikke der. En av bøndene trekker seg nemlig før det endelige valget.

Om det er Kristian Akervold (32), Jan Erik Kjær (41),  Calle Breen (49) eller Clas Kvisler (36) som får kalde føtter, er foreløpig en godt bevart hemmmelighet.

- Det er første gang noe slik skjer i Jakten på kjærlighetens historie, og hendelsen rapporteres å ha skapt sjokkbølger blant de øvrige deltagerne og resten av Jakten-miljøet, skriver Se og Hør.

- Det har skjedd mye i Jakten på kjærligheten denne sesongen, og det er flere store øyeblikk igjen. Jeg kan ikke kommentere hva som skjer fremover, sier Katrine Wergeland, presseansvarlig i TV2, til Stavanger Aftenblad.

Frierne flyktetÅrets sesong har vært preget av dramatiske hendelser. Bonden Kristian Akervold opplevde først at frieren Anita Orvedal var i tvil og vurderte å trekke seg fra programmet. Anita ble, men Kristian opplevde nærmest mannefall på gården da de to andre frierne, Heidi Berge og Jeanette Høgli Richardsen valgte å reise hjem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.