Jan (54) angrer på at han holdt flyvertinne fanget på do

Rev skjorta av politimann da han ble pågrepet på flyplassen. — Jeg angrer dypt, sier Jan Hovemoen til Dagbladet.

ANGRER: 54-åringen beklager sterkt hendelsen på flyturen til Thailand. (Foto: Harald Henschien)
ANGRER: 54-åringen beklager sterkt hendelsen på flyturen til Thailand. (Foto: Harald Henschien) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BANGKOK (Dagbladet): Thailandsk politi hevder Jan Hovemoen (54) midt under flyvningen antastet en flyvertinne på toalettet, og har siktet ham for frihetsberøvelse. - Jeg var sanseløst full, sier nordmannen til Dagbladet.

På tur til BangkokHendelsen fant sted på på flyvning TG951 fra København til Bangkok den 9. august. Nordmannen var på vei fra Norge til Thailand sammen med sin kone, og innrømmer at han var beruset før han bordet Thai Airways-flyet i København.- Jeg var veldig full, og inne på flyet fortsatte vindrikkingen, sier nordmannen til Dagbladet.Ifølge flere vitner og den thailandske siktelsen gikk han berserk en stund ut i flyvningen.Han skal ha grepet rundt en flyvertinne og presset henne inn på et toalett, og lukket døra bak dem.

- Hun har forklart politiet at jeg befølte henne, før hun klarte å presse seg løs og flykte ut av toaletter. Jeg husker ingenting, men bestrider på det sterkeste at jeg har forgrepet meg seksuelt på henne, sier Hovemoen til Dagbladet.

Flere vitnerFlere passasjerer skal ifølge Thai Airways ha skrevet under på vitneerklæringer der de bekrefter at nordmannen overfalt flyvertinnen. Hun oppfattet hendelsen som svært truende og ubehagelig.Hovemoen ble etter ei stund roet ned av besetningen, men gikk amok etter at flyet landet i Bangkok og thailandsk politi pågrep ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.