Lillebjørn vil stoppe «tullet»

Lillebjørn Nilsen har engasjert advokat for å få enerett på gruppenavnet Gitarkameratene. Han krever en unnskyldning av gutta som også kalles Hallelujah-kameratene.

- IKKE GITARKAMERATENE: Lillebjørn Nilsen har engasjert advokat for å få slutt på bruken av betegnelsen «De nye gitarkameratene» av kvartetten Holm, Fuentes, Nilsen og Lind. Foto: Scanpix
- IKKE GITARKAMERATENE: Lillebjørn Nilsen har engasjert advokat for å få slutt på bruken av betegnelsen «De nye gitarkameratene» av kvartetten Holm, Fuentes, Nilsen og Lind. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

||| Lillebjørn Nilsen har lenge vært irritert på at Lind, Nilsen, Fuentes, Holm omtales som «De nye Gitarkameratene», særlig i norske medier.

Nå har han satt advokater på saken.

«Advokatfirmaet Selmer DA snakker nå med Playroom AS om misbruk av vårt navn. Endelig skjer det noe!», skriver han på twitterprofilen sin.

— Vi vil dumheten til livs. Dette har noe med opphavsrett å gjøre, derfor har jeg engasjert advokat for å få slutt på dette tullet. Vi føler en aggresjon som er stigende. Man kan ikke bare kalle seg The New Beatles uten at det påpekes, sier Lillebjørn Nilsen til Dagbladet og fortsetter:

—?De har gjort en unnlatelsessynd ved å ikke avvise at de er de nye gitarkameratene. Der ligger mye av kjernen. Nå krever jeg at de unnskylder seg.

—?Ingen kommentar Manageren til Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm, Jan Fredrik Karlsen, vil ikke kommentere at Nilsen har satt advokat på saken.

—?Hva Lillebjørn Nilsen jevnlig twitrer om for stå for hans regning. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Karlsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.