«Først og fremst en veldig dårlig låt»

- Og da har vi ikke snakket om vokalen ennå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

0.00: Introen kan, med stor grad av velvilje, minne bitte litt om Prodigy. «Skumle» synther og sirener. Foreløpig urørt av Jan Thomas' stemme.

0.14: Vår mann ønsker «welcome to my world». Og bruker ikke mange sekunder på bekrefte de fleste vokale fordommer man måtte ha hatt på forhånd. Definisjonen av uttrykksløs, flattråkket stemme.

0.19: En ferm, kvinnelig soulstemme begynner å «shoute» i bakgrunnen. Uten at det hjelper stort. Vi snakker ikke akkurat «Gimme Shelter» her.

0.30: Lysere kvinnestemmer (eller er det Christian Ingebrigtsen og Åge Sten Nilsen?) kommer inn, bygger seg opp mot refrenget.

0.37: Å-åh. Den skumle sirenelyden igjen!

0.41: Og derrrr var «Get Up and Dance» en danselåt. Refrenget høres ut som et Melodi Grand Prix-refereng av ubestemmelig nasjonalitet. Er av en slik kvalitet at Jostein Pedersen lett kunne funnet et Ikea-møbel å sammenlikne det med. Lettbeint eurodance med en slags soul i seg. Kunne vært tilforlatelig med en bedre vokalist, men her kappes låt og sanger om å være dårligst.

1.04: Jan Thomas forsøker å åle seg rundt i en slags minimalistisk, hakkete Britney-formel. Men det blir litt for mye botox i både hals og hofter til at det funker. Mer vocoder-effekt på stemme hadde sikkert gjort susen. Hva som helst, egentlig. Kanskje.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.