Anholdt av politi etter motekupp i Milano.

(Dagbladet.no): I det som åpenbart var et faux pas i De Høye Motekretser, kuppet komiker Sacha Baron Cohen en klesvisning under den pågående moteuka i Milano torsdag. For dette ble Cohen anholdt av italiensk politi, skriver Daily Mail.

Cohen - viden kjent for sine roller som Ali G. og Borat - snek seg på catwalken, ikledd et antrekk best beskrevet som en harselas over den gjeldene haute couturen; framtredende i den utilgjengelige verden av eksklusiv mote.

Bare tøys, selvsagt, men ikke sett på med blide øyne av de høye beskytterne innen Milanos trendsirkel.

Sachas kreasjon var skapt ved hjelp av en hel del andre plagg, pent dandert på en seng av borrelås festet til hans kropp.

Sikkerhetsvakter entret området, og etter noen forsøk på å rive Cohen av scenen så arrangørene ingen annen utvei enn å slukke lyset for å hindre komikeren i videre arbeid.

Designeren av den aktuelle flamenco- og kunstinspirerte kolleksjonen, Agatha Luiz De La Prada, var tydelig opprørt over Cohens forstyrrende motevitsing, melder Reuters.

Mens Cohen har pensjonert Borat og Ali G., så var det med sin nye karakter Bruno - en homofil østerrisk moteprogramleder - han innvaderte moteuka med, i anledning sin nye film «Bruno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Male».

Cohen ble ikke siktet for forholdet, og løslatt i går kveld.

Hva synes du om motestuntet?

 Morsomt! Dette må de tåle.
 Ikke gøy! Mote er viktige greier.
 Mote-schmote...
Se resultatet

 

Søk i skattelistene

 

Bildeserier