Føler seg hengt ut i Anne Kats show.

PREMIEREKLAR: Anne Kat. spilte inn store summer på sitt forrige show, Tatt av vinen. Nå er hun klar for nye måneder med «Gift, men ingen fanatiker».

PREMIEREKLAR: Anne Kat. spilte inn store summer på sitt forrige show, Tatt av vinen. Nå er hun klar for nye måneder med «Gift, men ingen fanatiker».
Foto: John Terje Pedersen

(Dagbladet.no): «Jeg tror ikke hun har kjønnshår engang, men liljekonvaller. Et lite blomsterbed som hun steller», sier Anne Kat. Hærland (36) om Vendela Kirsebom (41) i sitt nye show som hadde premiere på Latter i går.

BEAUTY BIBLE: Anne Kat refser Vendelas sminkebok. - Kun i en usikker verden blir den en bestselger, sa Hærland.

BEAUTY BIBLE: Anne Kat refser Vendelas sminkebok. - Kun i en usikker verden blir den en bestselger, sa Hærland.

Store deler av Kjendis-Norge var tilstede og Anne Kat høstet jublende applaus og femmere i dagens aviser.

Vendela Kirsebom derimot, synes slett ikke at stand up-komikerens uttalelser er morsomme, forteller hun til VG i dag.

Advokat
- Jeg kommer til å gå til advokat for å få dette stoppet. Jeg føler disse utsagnene er dypt injurierende, og det er ikke ok. Jeg ønsker ikke at hun skal få lov til å tjene penger på sånne ting, sier hun til VG.

Ved siden av overnevte utsagn refser Anne Kat Vendelas bok «Beauty Bible», og fastslår at det ikke finnes noe interessant ved den tidligere modellen.

Vendelas kjæreste, Ewald Eilertsen, sa til VG i går at hun vil rådføre seg med sin advokat for å finne ut om Anne Kats uttalelser er injuerende.

I dag vil han ikke kommentere saken ytterligere.

- Jeg utalte meg på vegne av Vendela. Dette har ikke noe med meg å gjøre. Jeg vet ikke hva hun vil foreta seg nå, hør med henne, sier Eilertsen til Dagbladet.no.

Alle får «kjeft»

Men så er «Top Model»-programlederen langt fra den eneste som får gjennomgå i showet med navnet «Gift, men ingen fanatiker».

Både ektemannen Espen Haugelid (30), Linn Skåber, Mia Gundersen og Jan Thomas får sin del fra Anne Kats kjappe tunge.

- Jan Thomas er ikke her i kveld. Det er aldersgrense 20, så kjæresten slapp ikke inn.

Det har ikke lykkes Dagbladet.no å komme i kontakt med Kirsebom for en kommentar til gårdagens uttalelser.

Disse kom på Anne Kats show i går. Se bildene.

 

Bildeserier


Warning: main(/www/dagbladet/www.kjendis.no/inc2/arkiv/bildeserie.html): failed to open stream: No such file or directory in /www/dagbladet/bulldog/maler/db3.artikkel.php on line 837

Fatal error: main(): Failed opening required '/www/dagbladet/www.kjendis.no/inc2/arkiv/bildeserie.html' (include_path='.:/local/lib/php:/www/dagbladet/pear/lib') in /www/dagbladet/bulldog/maler/db3.artikkel.php on line 837