Mistet fire familiemedlemmer i ulykke.

(Dagbladet.no): Tragedien rammet «Sweeney Todd»-skuespilleren Helena Bonham Carter (42) onsdag. Fire av hennes slektninger omkom i en bilulykke mens de var på ferie i Sør-Afrika. 14 år gamle Marcus Egerton-Warburton, sønn av Helena Bonham Carters søskenbarn, var den yngste av de omkomne, ifølge BBC News.

Også 14-åringens bestemor, ste-bestefar og tante døde etter at en minibuss de var på safari med, kom ut av kontroll som følge av at et dekk eksploderrte.

Bussen rullet rundt flere ganger, og bare Marcus' onkel, mor og eldre bror slapp fra det i live. De ble fraktet til sykehus i byen Thabazimbi, som var deres destinasjon for turen.

14-åringen var elev ved eliteskolen Eton, og hans venner fra skolens fotballag og cricketlag har opprettet en egen Facebook-gruppe der de minnes sin avdøde venn, ifølge The Telegraph.

Guttenes far, som er sjef for investeringsbanken Credit Suisse i Storbritannia og Irland, reiste umiddelbart til Sør-Afrika da nyheten om ulykken nådde ham. Han beskriver sine sønner som sin «kjærlighet og liv», ifølge The Independent.

Helena Bonham Carter, som bor i London med regissørektemannen Tim Burton og deres to barn, har ikke kommentert hendelsen.
 

Bildeserier


Warning: main(/www/dagbladet/www.kjendis.no/inc2/arkiv/bildeserie.html): failed to open stream: No such file or directory in /www/dagbladet/bulldog/maler/db3.artikkel.php on line 837

Fatal error: main(): Failed opening required '/www/dagbladet/www.kjendis.no/inc2/arkiv/bildeserie.html' (include_path='.:/local/lib/php:/www/dagbladet/pear/lib') in /www/dagbladet/bulldog/maler/db3.artikkel.php on line 837