The Sun serverer gamle puppebilder av Lene Alexandra.

(Dagbladet.no): Den britiske tabloidavisa The Sun har lagt sin elsk på norske glamourmodeller, og da Lene Alexandra Øien ble slått ut av den norske Melodi Grand Prix-finalen, lanserte avisa henne like godt som en kandidat til å representere England.

I dag følger The Suns nettside opp med en serie toppløsbilder av eks-modellen, som etter at hun ble popstjerne med låta «My Boobs Are OK» og albumet «Welcome to Sillycone Valley», har lagt modellkarrieren på hyllene.

- Ops! reagerer Lene Alexandra da vi ringer og opplyser henne om bildeserien.

- Disse bildene er et par år gamle, og jeg har hatt en anelse om at de kom til å dukke opp. De er tatt av en engelsk fotograf og har tidligere vært på forsiden av en rekke magasiner i Europa og USA, sier hun.

- Men slikt får jeg ikke gjort så mye med. Jeg har ikke råd til å ansette et kobbel av advokater for å rydde opp i alle bildene fra fortida, sier hun, uten å ville gå inn på detaljer rundt hvordan puppebildene er rettighetsbelagt.

Om gamle puppebilder ikke er det optimale for hennes lansering som popsanger, synes Lene Alexandra det er stas at britene vier henne oppmerksomhet.

- Det er jo et kjempekompliment når The Sun skulle ønske det var jeg som representerte England i Grand Prix. det kommer mye bra pop fra England, og det er kult at de synes det jeg driver med er gøy, sier hun.
 

Bildeserier


Warning: main(/www/dagbladet/www.kjendis.no/inc2/arkiv/bildeserie.html): failed to open stream: No such file or directory in /www/dagbladet/bulldog/maler/db3.artikkel.php on line 837

Fatal error: main(): Failed opening required '/www/dagbladet/www.kjendis.no/inc2/arkiv/bildeserie.html' (include_path='.:/local/lib/php:/www/dagbladet/pear/lib') in /www/dagbladet/bulldog/maler/db3.artikkel.php on line 837