Petter Stordalen (44) danset på scenen med Prince (49) i London.

DANSEFEBER: Petter Stordalen var blant publikummerne som ble plukket ut til å danse på scenen sammen med Prince og hans dansere på scenen i London lørdag.

DANSEFEBER: Petter Stordalen var blant publikummerne som ble plukket ut til å danse på scenen sammen med Prince og hans dansere på scenen i London lørdag.

– Det stemmer. Jeg danset med Prince, sier en ferierende Petter Stordalen.

Han bekrefter opplysningene Dagbladet har fått.

– Ja, jeg avslutta med en flikk-flakk over scenen, lyder tilståelsen fra hotellkongen.

Prince holder for tida en innbringende konsertserie på 21 opptredener i Londons «O2 Arena», tidligere kjent som «The Millennium Dome». Det skjer etter at artisten terget på seg britiske platebutikker ved å gi bort sitt siste album som et vedlegg til avisen Mail on Sunday.

Det var under konserten sist lørdag Stordalen ble invitert opp for å danse med den legendariske artisten.

Høy og mørk
– Vi var en liten gjeng som var der, med superbilletter på første rad. Under konserten ville Prince ha publikummere opp på scenen, og jeg med noen flere ble plukket ut til å danse med hans kvinnelige dansere, sier Stordalen.

Hele danseseansen varte i om lag ti minutter.

– Jeg var altfor opptatt med å finne rytmen, så jeg husker ikke hvilken sang vi danset til, forteller han.

Men en ting minnes Stordalen godt:

– Jeg må innrømme at jeg følte meg høy og mørk der jeg sto på scenen.

Og hotelleieren var ikke redd for å falle under sin ambisiøse flikk-flakk-avslutning foran tusenvis av mennesker.

– Man kan ikke gå gjennom livet og være redd for å bomme. Dette var bare morsomt!

Poloneseskole
Akrobatikk og rumperisting til tross:

Petter Stordalen innrømmer at han ikke er noen danseløve.

– Det viktigste er ikke å være flink. Man danser med de stegene man har – og jeg danser med mine, slår han fast.

Som ung ble Stordalen nemlig sendt på danseskole. Uten at det ble full uttelling.

– He-he. Jeg hadde en mor som var bekymret for sønnen sin, så hun sendte meg på danseskole i Porsgrunn. Problemet var bare at de underviste i polonese, mens dette var ei tid da Travolta, «Grease» og «Saturday Night Fever» var det store.

– Fikk du bruk for polonesekunnskapene da du dansa med Prince?

– Nei. Jeg fikk vel bruk for alt annet enn polonese da, ler Stordalen, som for øvrig har lang erfaring med Prince sine rytmer.

– På vinyl
– Jeg har vært fan helt siden jeg bodde på hybel med en som het Ove. Dette var samme året som «Purple Rain» kom ut, og vi spilte den om og om igjen på vinyl. En vinylplate er forresten en sånn svart plate som er større enn en cd, opplyser Stordalen.

– Antakelig et ukjent format for de fleste som var på konserten.
 

Bildeserier


Warning: main(/www/dagbladet/www.kjendis.no/inc2/arkiv/bildeserie.html): failed to open stream: No such file or directory in /www/dagbladet/bulldog/maler/db3.artikkel.php on line 837

Fatal error: main(): Failed opening required '/www/dagbladet/www.kjendis.no/inc2/arkiv/bildeserie.html' (include_path='.:/local/lib/php:/www/dagbladet/pear/lib') in /www/dagbladet/bulldog/maler/db3.artikkel.php on line 837