Justin Timberlake sint på db.no i Oslo. Se video!

Video er ikke lenger tilgjengelig.

I DET SPØKEFULLE HJØRNET?: Eller bare lei av å bli tatt bilde av?
Video: Øistein Norum Monsen


(Dagbladet.no): Det glødet i telefonlinjene til landets avisredaksjoner i ettermiddag.

«Justin Timberlake er sett ved Slottsparken, i hvit skjorte og shorts - med den nye kjæresten Jessica Biel.»


Foto: Marius Gulliksrud/ STELLA PICTURESFotografer med lange linser sirklet rundt Grand Hotel for å få et glimt av superstjernen som spiller konsert i Oslo Spektrum i morgen kveld.

Dagbladet.no fant derimot Justin i solskinnet på Aker Brygge. Med pocketkamera, livvakter - og mamma.

Før konserten i Stockholm i går klaget Justin på at han ikke fikk være i fred for paparazzifotografene, men langs vannkanten på Aker Brygge fikk han gå langt mere i fred.

Mye takket være livvaktene, selvfølgelig.


Amatørfotograf

Da Dagbladet.no prøvde å få superstjernen i tale, satte en rosakledt muskelbunt olme øyne i oss. Justin selv var derimot i det spøkefulle, om ikke humørfylte hjørnet.

Han tok fram kameraet, knipset et bilde av Dagbladet.nos videofotograf - og viste det til oss.

- This is a picture of an asshole, sa den vanligvis så sjarmerende sceneyndlingen fra USA.

Før livvakta supplerte med:

- How 'bout I punch you in the face, huh?

Mens vi trakk oss stille tilbake, dro Justin, Jessica og mor Timberlake ut med båt i Oslofjorden.


Jaget i Sverige

En utslitt Timberlake hadde planer om å hvile i Oslo, på trygg avstand fra paparazzifotografene som fotfulgte ham og resten av følget under oppholdet i Stockholm.

Nyheten om at popprinsen hadde med seg det som skal være den nye kvinnen i hans liv, skuespilleren Biel, gjorde nemlig at presse fra fjern og nær flokket seg til Sverige.
 
Det gjorde Justin irritert.

Ifølge Aftonbladet hoppet superstjernen inn i turnébussen og satte kursen mot Norge bare minutter etter han gikk av scenen i Globen.

Han dukket heller ikke opp på den store festen som ble arrangert til hans ære på det hippe svenske utestedet Café Opera.

pressekonferanse i forbindelse med Stockholm-konserten, der prinsesse Madeleine var i publikum, fortalte Justin at han er både sliten og lei.

- Det er jo ikke noe gøy å gå ut her, det er kameraer overalt!Hva skjer med Jessica?

Jessica Biel, kjent fra filmen «The Illusionist» virket langt mer fornøyd da hun spaserte rundt i Stockholm med Timberlakes mor Lynn.

De to kvinnene oppførte seg som nære venninner, mamma Timberlake og sønnens nye venninne så altså ut til å ha en god relasjon.

Men det nesten seks måneder lange forholdet mellom Justin og Jessica er det derimot knyttet litt større usikkerhet rundt.

- Hun insisterte på å være med, og jeg kan ikke motstå et pent ansikt. Det er ingen god idé. Jessica kom og møtte meg i Manchester, men i Paris sa jeg kategorisk nei. Denne turnéen er viktig for meg, så det er ikke noen vits å leke kjærester, hevdet Timberlake i forrige uke, og slo samtidig fast at han ennå ikke har møtt sin utkårede. 

Det kan se ut som han har ombestemt seg nå.

HÅND I HÅND: Justin holdt et godt tak i hånda til Jeccica Biel da de vandret gatelangs i Oslo i går ettermiddag. Etter en båttur og middag på restaurant Oro dro de tilbake til Grand Hotel. I kveld står han på scnenen i Spektrum.

HÅND I HÅND: Justin holdt et godt tak i hånda til Jeccica Biel da de vandret gatelangs i Oslo i går ettermiddag. Etter en båttur og middag på restaurant Oro dro de tilbake til Grand Hotel. I kveld står han på scnenen i Spektrum.
Foto: Marius Gulliksrud/ STELLA PICTURES

 

Bildeserier