Tar grep i fjellheimen.

Se flere bilder av Kurts gitarhytte.

(Dagbladet.no): Gitar og hyttetur henger for mange nøye sammen, men Kurt Nilsen er i ferd med å ta det hele ett hakk eller to videre. Forsiktig klimpring på en klissete ballade mens peisen knitrer blir bare småtterier for ham. Nå bygger han ei hytte formet som en gitar.

Bygningen må sies å være veldig spesiell, og ifølge tegningene skal det både være et større rom med bord til åtte, og et rom på hodet av gitaren, hvor det skal være et flygel. Hullet på gitarkroppen skapes ved at det bygges en rund toppetasje som får skifertak, i motsetning til resten av hytta, som skal ha torvtak.

Hytta skal ligge på Feet ved Vøringsfossen, og skal være 189 kvadratmeter stor. Det er firamet Aktiva AS som har tegnet hytta, og planen er at den skal stå klar 15. desember i år.

Planene for hytta er klare, men foreløpig står det igjen en runde med Eidfjord kommune, som må godkjenne planene.

Det skal også være nok å finne på utenfor gitaren. Utbygger Tom Karsten Garen forteller at han har førstehånds kjennskap til fiskemulighetene:

- Like nedenfor hytten er det en kjempegod ørretelv som heter Bjoreia. En kamerat av meg dro en ørret på 4 kilo der i fjor, sier Garen til BA.

Området gir også gode muligheter for friluftsliv, fiske, bading og jakt.

Kurt og Halleluja-kameratene har tjent gode penger på kassegitarklimpringen sin, og da er det naturlig at også hytta er formet som en akustisk gitar.

Alle hyttetomtene i området er foreløpig ikke solgt, og det er uvisst om det også vil dukke opp et trommesett, en bassgitar eller en barkrakk i nabolaget.


 

Bildeserier


Warning: main(/www/dagbladet/www.kjendis.no/inc2/arkiv/bildeserie.html): failed to open stream: No such file or directory in /www/dagbladet/bulldog/maler/db3.artikkel.php on line 837

Fatal error: main(): Failed opening required '/www/dagbladet/www.kjendis.no/inc2/arkiv/bildeserie.html' (include_path='.:/local/lib/php:/www/dagbladet/pear/lib') in /www/dagbladet/bulldog/maler/db3.artikkel.php on line 837