Jan Werner Danielsens dødsårsak fortsatt uklar.

FASTLEGEN: Jan Werners fastlege uttaler seg i en pressemelding i dag.

FASTLEGEN: Jan Werners fastlege uttaler seg i en pressemelding i dag.
Foto: SCANPIX

(Dagbladet.no): Den foreløpige obduksjonsrapporten gir ingen klare svar på årsaken til Jan Werner Danielsens død, melder NTB.

EmneordDen folkekjære artisten, som bare ble 30 år gammel, ble funnet død i sin leilighet i Oslo sentrum fredag i forrige uke.


Tre måneder
Danielsens fastlege, Unni-Berit Schjervheim, opplyser i en pressemelding at den eksakte dødsårsaken ikke vil foreligge før den endelige obduksjonsrapporten er klar – noe som ventes å ta minst tre måneder.

– Min vurdering er at han sovnet stille inn og at hjertet stoppet, at kroppen hans ikke orket mer etter mange års hardt arbeid som det å synge på hans nivå innebærer, sier Schjervheim.

Jan Werners nære venn og manager, Febe Rognstad, sier til Dagbladet.no at fastlegens uttalelse bekrefter hennes egen oppfatning av omstendighetene rundt artistens død.

Føler de har fått svar
- Både jeg og Jan Werners familie stiller oss fullt og helt bak fastlegens vurdering. Det var jeg som fant ham, jeg som så hvordan han lå og jeg som snakket med ham dagen før. Utover det ønsker jeg ikke å spekulere i hvorfor min venn er død, sier Rognstad og tilføyer at de føler de har fått svar.

I den foreløpige obduksjonsrapporten, som ble klar i dag, blir det fastslått at Jan Werner Danielsen hadde en betennelse i bronkiene, noe som var kjent fra før. Ut over det, gir rapporten ingen klare svar.

– Omstendighetene rundt dødsfallet og nær personlig kontakt med ham gjennom lang tid, også de aller siste dagene, gjør at jeg ikke har noen forståelse for at han har tatt sitt eget liv, slik mange har antydet, mener fastlegen.
 

Bildeserier


Warning: main(/www/dagbladet/www.kjendis.no/inc2/arkiv/bildeserie.html): failed to open stream: No such file or directory in /www/dagbladet/bulldog/maler/db3.artikkel.php on line 837

Fatal error: main(): Failed opening required '/www/dagbladet/www.kjendis.no/inc2/arkiv/bildeserie.html' (include_path='.:/local/lib/php:/www/dagbladet/pear/lib') in /www/dagbladet/bulldog/maler/db3.artikkel.php on line 837